¡Fins aviat!

Benvolguts clients,

Em poso en contacte amb vosaltres per a fer-vos partícips d’una notícia que em genera sensacions contradictòries: després de 35 anys al capdavant d’Assessoria Baix, ha arribat el moment de jubilar-me i deixar l’empresa en altres mans.

No ha estat una decisió fàcil. Els que em coneixeu sabeu que Assessoria Baix ha estat per a mi molt més que un negoci. Mirant enrere i valorant l’esforç i la feina feta durant tots aquests anys, no puc més que mostrar-me satisfeta i orgullosa de tot el que he aconseguit, juntament amb les treballadores i companyes que he tingut sempre al meu costat.

Res d’això hagués estat possible sense el vostre suport i la vostra confiança. Al llarg d’aquests anys hem construït molt més que una relació comercial, una relació que, en alguns casos, s’ha convertit en una bona amistat. Cada conversa, cada repte, cada dia que he tingut el privilegi de treballar per a vosaltres m’ha permès créixer personal i professionalment i ha estat un recordatori constant de per què vaig decidir obrir aquest negoci. Per descomptat, espero seguir mantenint el contacte amb tots vosaltres i em poso a la vostra disposició per a tot allò que considereu.

Encara que jo tanqui aquesta porta, vull fer-vos saber que Assessoria Baix continua endavant, amb les treballadores que ja coneixeu i amb un nou equip de professionals al capdavant als quals estic convençuda que he sabut traslladar el meu compromís amb la qualitat i una voluntat de servei que sempre han estat una part fonamental de qui sóc.

Us agraeixo molt sincerament que m’hagueu acompanyat en aquest viatge i us convido a retrobar-nos pels carrers del poble.

Una afectuosa abraçada a tots i totes.