Formacions

Aquí podràs trobar tot el catàleg de formació disponible per a tu o la teva comunitat.

No deixis d’entrar-hi ja que anirem actualitzant amb més i més cursos.

CURSMODALITATHORESSESSIONS
Administració de PersonalPresencial16 hores8 sessions
Finances per a NO FINANCERSPresencial20 hores8 sessions
Models FiscalsPresencial16 hores4 sessions
Ofimàtica Nivell BàsicPresencial / Online15 hores5 sessions
IogaPresencial6 hores4 sessions

Formació a mida

Descobreix la nostre formació a mida, segons les teves pròpies necessitats formatives i, a més, 100% adaptable.

  • Formació a mida per a empreses i treballadors que tenen necessitats formatives específiques sobre una àrea o una matèria.
  • Oferim formació de manera puntual, enfocades a satisfer el 100% de les necessitats formatives dels treballadors i de les empreses.

Donem formació en qualsevol àrea però principalment en Administració , Serveis, Vendes , Marketing i en l’Àmbit Jurídic.

FUNDAE

  • Assessorem: En el disseny i elaboració del Pla de Formació per a optimitzar la recuperació de crèdit disponible per l’empresa davant FUNDAE.
  • Executem: Ens encarreguem de realitzar els tràmits necessaris per a utilitzar i obtenir el major rendiment del crèdit en les bonificacions que disposa el client.
  • Experiència: Disposem d’excel·lents professionals, per la seva especialització en la gestió de les bonificacions, per l’experiència i el coneixement dels procediments interns dels departaments de formació de les empreses.
  • Aportem: Alt grau de satisfacció dels nostres clients, certificació de qualitat dels nostres sistemes i servei proactiu i continu en tot el desenvolupament.