Bo Cultura Jove

El Bo Cultural Jove és una ajuda directa de 400 euros a qui compleixen 18 anys per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. Una invitació a entrar a l’edat adulta de la mà de la cultura

Si fas 18 anys el 2024, pots sol·licitar el teu Bo Cultural Jove aquí.

Si vas néixer el 2005 i ho vas sol·licitar el 2023, fes clic aquí per accedir al teu compte, pujar els tiquets o consultar el teu saldo restant.

El Bo Cultural Jove només funciona a les empreses que formen part del programa. Si les empreses no estan adherides, encara que siguin culturals, el Bo no hi funcionarà. Consulta aquí la llista d’empreses i entitats adherides.

  • 200 euros per a arts en directe, patrimoni cultura i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple, llibres, revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audio-lectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

A més, recorda les normes següents:

  • La compra en línia amb enviament a domicili no està permesa: els productes físics com ara llibres, discs o videojocs hauràs de comprar-los a la botiga física o bé en línia amb recollida a botiga, si l’establiment ho permet. Verifica-ho abans de fer la compra. L’única excepció són les subscripcions a diaris o revistes.
  • Les subscripcions a plataformes d’àudio o vídeo estan limitades a quatre mesos per cadascuna d’elles. Una vegada transcorreguts aquests quatre mesos, es cancel·larà la subscripció.
  • Els productes es podran bescanviar per altres de preu igual o superior si l’entitat adherida ho autoritza. No es podrà sol·licitar la devolució de l’import, llevat d’excepcions.
  • L’ús indegut en establiments no adherits o no culturals pot activar el bloqueig antifrau de la targeta. El desbloqueig no és mai automàtic.

Per a més informació pots consultar la pàgina oficial i nosaltres t’ajudem a gestionar-ho!.